Wednesday, October 27, 2010

a tale of a nightmare.

salam.


yesterday i had a dream..in the dream,there's a lady around my age.she stood on a swing,swinging.she's  tall,slim,short-haired(almost like a boy-cut) and dark-skinned(hitam manis dalam bahasa melayu).she's not so beautiful but sweet.the kind that u wanna look again if u were happened to have a glance at her(or accidentally terpandang).everything about her is opposite me(except the not so beautiful part la sbb word beautiful dengan i..errr...tak seswai)in that dream,she's my fiance's girlfriend.ewww..marah tak?

sbb mimpi tu,i was down the whole day yesterday.i hope it's just purely a nightmare!fullstop.

2 comments:

mrs lune said...

biasela jeem..mimpi mainan tidur. same here. selalu jugak nitemare y ada kaitan dengan my other half. bila bangun jek, rs xbest sgt the whole day. tapi, i noticed dat setiap kali i nitemare y ada kaitan dgn my other half, mesti sebab sebelum tidur i pikir bukan2 pasal die (prejudice la senang ckp). i pikir die tgh buat mende 'merepek2' atas kapal, dats y nitemare tu. hehe.

tapi baru2 ni, sebelum tidur tetibe i menangis teresak2 mcm budak kecik. sbb terlampau rindukan dia. menangis sampai tertidur. pastu mimpi die tetiba balik dari kapal n ada depan pintu rumah. pe lg, i hug n i kiss die puas2, mmg real sangat2. sumpah real. bila i woke up the next morning tu, tgk dia sebenarnya xdek pun kt rumah. tapi mimpi y i hug dia tu seems so real i tell u. tahla. rasa best sangat sebab dapat lepas rindu.

kesimpulannya,maybe kalau kite pikir y baik2 bout him, kite akan dapat mimpi y best pasal die, vice versa. juz my 2 cents!

oooppsss sori panjang lak comment. macam buat entry kt blog sendiri pulak. hehe. biasela mood swing sket. hehe.

jeem said...

hello ain,

dah lama tak jumpa u kat sini.hopefully u and baby dah smkin sihat. :D

well,i dah byk kali dpt mimpi ttg org yang tak dikenali a.k.a org ketiga mengacau mimpi2 indah i dalam tido nih.mungkin juga i pk bukan2 sblum tido i tak tahu.but seriously eventho mimpi je mmg sgt tak best feeling dia.

nti i nk try mcm u lah..pk yg indah2 sebelum tido.hihi.dan dpt mimpi indah2 mcm u juga(agk lumayan mimpi u tu btw :P)haha.i've been there before(menangis tersedu-sedu smp tertido).and sometimes i feel separation is so hard to endure i nearly give up!tapi i tahu kita semua kena tabah sebab we are different and thus making us more special,kan? :)

thanks btw ain.bila bace nie i tak rasa keseorangan :)