Monday, March 8, 2010

off-white or pink?

salam.

tarik nafaaaaassss.....dan hembusss...fuuuuhhhh...da tatahan nk kena stadi menda yg byk ni.mcm mkn panadol.sekali telan,kena hirup air untuk nk buang kepahitan rasa dan nk makesure ia terhadam.maslahnya studi nie bukan sebijik panadol.bygkan berbotol-botol panadol yg nk ditelan.tak boleh telan semua sekaligus.kena one by one or two at most.nti tercekik.rasa lepas grad nie i igt nk kawen n nk jadi surirumah je.sbb geram belajar teruk sgt.bgi cik abg je kerja.tp time abg belayar cheq nak buat apa?melangut sorang2 kat rumah???(syir kata dia rasa tua klau i pgil dia abg,haha.so no~no~no.nk bg ayt dramatik je tu.i rasa lepas kawen i nk pgil dia nama je.i rasa sweet that way=)rasa forever young.dh le sebaya).esok or lusa syir maybe smp jepun.i nk ngadu i tringin nk mkn pau kacang merah dan kaya.huhu.i xkira hri dh bila dia nk smp port sbb tup-tup-tup dia sms kta dia dh smp jepun/bintulu.6 hari je slalunya in btween ports.sbb tu i suka kapal ni.dh 3consecutive trips he's on the same ship.bila i tnya dia xbosan ke?dia kata as long as senang nk keep in touch dgn i dia xkesah =) hohoho.

korang jgn lemas plak bila i asek cerita pasal syir je.skrg nie studi agk stress sket.so tok divert i dr terlalu stress i kena find topics that wat i happi sket by the end of the day.so i akn update blog nie just sblum tido.lgpun i rsa i'm not being fair to him all this while.xbyk i cerita pasal dia.i tahu dia bca blog i dlu.but skrg i tak tahu.i rasa dh jrg sbb i xslalu include dia dlm ni =( that doesn't mean u r not important dear.cuma i malu-malu kucing nk disclose cerita bout us.lgpun dulu masih kawan-kawan lagi.i takut apa-apa jd.not that i don't trust you.skrg i rasa kukuh.the relationship and us =) dan bila i tgok2 balik entry lama,they remind me of good and bad things in the past.yg bad tu i tanak amek port sgt.yg good tu mmg kbyakkan i lupa dan bila baca balik i akn senyum sorg2.so my hope is when i gado-gado dgn dia in future,what i wrote now about him akn dpt menyejukkan hati i balik time tu(hopefully gado manja le ye:P)

tdi terbuka websites ttg baju kawen.unintentionally.tp i takut nk bukak lama2 sbb lambaat lae i nk kawen.bila igtkan duit dlm bank tu laeeee buatkan i rasa tak layak pun nk berangan.sobs='(

p/s:colors kat atas tu bukan bju kawen la.bju lain.hihik.

2 comments:

mrs.lune said...

jeem,
surirumah?? eiiii tu la kan. best sgt kalau boleh jadik surirumah. tapi betolla, nti kalo diorang berlayar kite nak buat pe? mesti bosan. tp bile balik berlayar, rs mcm ms ni xcukup, sebab siang kite kerja, malam dating, siang kerja, malam dating....huuhu.

alah ingatkan cakap pasal baju kawin, baru nak vote off-white! heheheh.

jeem said...

ain,
tu la.from my foreseeable future mmg confirm i akn busy.huuuu!dh la time ngan mereka limited kan?takpe2,klau korg boleh,i mst boleh!hehe.

off-white cantek masa akad nikah=)