Saturday, March 6, 2010

.peaked&plateau.

salam.

hari ini adalah hari dunia kelihatan sgt indah.belom.belom lagi nk cerita pasal email dr laut.dengar nie dulu.malam ni saya berjaya menyiapkan first draft untuk ke 4-4 essay berkenaan elective atau practikal di malaysia winter yg lepas.these essays were long overdue,pardon me.tarikh last submission ialah next friday cuma mereka boleh di siapkan 3 weeks ago kot.so this is not something to be proud of but enough to make me happy.tomorrow i  just need to finalise the word count and print them out.

so mari nyanyi lagu fireflies nie ramai-ramai sbb lagu nie buat i happy.selain penyanyi nya yg sgt lah kawaaaaaaaaaaeeeeeeeeeiiiiiii,me myself would like to believe this planet earth turns slowly.kehkehkeh.

okeh selepas menyanyi,tibalah masa untuk senyum smp telinga.saya dah trima email dr laut.ptg td =) owh angau betul la kamu.email pun nk kecoh kan?tapi itu buat saya happi.betul-betul happi.whatever makes me happi is important!geddit?tak,bukan nk cari gaduh,saja je clarify things.hehe.

i wished i could spread the happi aura to all people around me and readers too.make my wish come true,will ya?simple je,be happi too!:)

and today,for the first time we organized a babyshower for our dear classmate.nie celebration untuk ibu mengandung dengan men'shower'baby wif prezzies.colourful event and very fun indeed.at 25,she's a wife,30weeks preggie and going to become a doctor soon.happy kan?for pictures click here key.pictures courtesy of ms aizagreendaisy


dah 3 pg.i tido dulu key.takut bgun 3 ptg plak ntii.toodle!

p/s:i nak baby boy.sbb i akn sejuk perut kalau dia dpt chromosome Y yg sama dgn syir dan jd lelaki yg penyabar seperti dia.tgi sgt ke angan2 i?wawawa!

3 comments:

Myra said...

u mmg tgh high

lol

;D

Khairiyah said...

jemah. i love to read about love live! very d cute.sronok tgk jemah happy.hehehehe..

takde gedik la jeem.ok je tu.sronok ja nk bace.hehe

jeem said...

myra dear,
high gila time tu.ahaks.bila nk wat theraphy session nieh?;)

kerry,
thanx kerry.tgh seronok.posting pun happi.hehe